ΜΕΛΕΤΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΙΤΙΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ PROJECT ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΓΝΩΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΙ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ .ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ.